onsdag 17. april 2013

SNICKERSKAKE

 
 
 
 
Her kommer endelig en ny oppskrift fra meg:
  
 
4 eggehviter piskes stive
 
ha i 3 dl. sukker og pisk videre til den er blank
 
2,5 dl. salte peanøtter knuses
 
20 ritz kjeks knuses
 
Jeg legger peanøttene i en pose og knuser dem med kjevla, det samme med kjeksene.
 
Kan også knuses i en blender el. men ikke knus de for mye!
 
Bland nøttene og kjeksen forsiktig inn i marengsmassen.
 
Ha i rund for 24 cm. i diameter, kle formen med bakepapir i bunnen og smør papiret og kantene godt med formfett spray eller smeltet smør.
 
Stek ved 165 grader i 30 - 40 minutter.
 
Avkjøl litt og sett den så i fryseren.
 
FYLL:
 
4 eggeplommer piskes med 3 ss. sukker
 
100 gram margarin/smør smeltes med 100 gram lys kokesjokolade 
 
Bland sammen, dette blir karamellen i snickersen!
 
Ha det over kaken, og la den stå i fryseren, minst en time.
 
 
TOPPING:
 
3 dl. kremfløte piskes med 2 ss. sukker
 
Pynt med peanøtter og snickerssjokolade skjært opp i biter!
 
 
 
 
               
Denne er veldig god, så lykke til!
 
Ha en fin dag.
 
Klemmer fra Karin.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar